Domov / Novice / IZLET V NEZNANO 2017

IZLET V NEZNANO 2017

Študentke in študenti!

Klub jeseniških študentov za vas zopet pripravlja projekt, ki ni podoben nobenemu izmed naših projektov – Odpravljamo se v NEZNANO. Kam nas bo pot zanesla in kaj bomo počeli bo ostala skrivnost. Razkrit vam bo le datum odhoda in prihoda domov. No, nekaj malenkosti vam ponujamo že sedaj:

»Štart« izleta v neznano bo v petek 26.5.2017 od 12:00 – 15:00 (bolj natančne informacije boste izvedeli sproti) . Dobili se bomo na KJŠ-ju, kjer sledi uvodni sestanek, in PIČIMO. Kaj nas čaka za tem, pa ostaja NEZNANKA. Vračamo se v nedeljo, 28.5.2017, v večernih urah.

Projekt je idealen za vse ljubitelje dobre družbe, športa, adrenalina, zabave, kulinarike in spoznavanja novih ljudi. Pa še kaj se najde… Skratka, možnosti, da nam bo dolgčas NI. Obljubljamo vam tri dni polne smeha in nepozabnih spominov.

izlet v neznano2

 

 

 

 

 

* CENA za člane – 75€
* CENA za nečlane – 120€
V ceno je vključeno:
– prevoz (vsi z prevozom povezani stroški)
– prenočišče
– nekaj kulinaričnih, športnih in pivsko/pevskih aktivnosti
– kava ali dve
Stroški, ki niso vključeni v ceno:
– Zajtrk (okoli 2€/dan)
– Kosilo (študentski bon – okoli 3,5€/dan)
– Večerja (burek – sirov, mesni, pica, špinačni nimamo; 2€/dan)

Na projekt se lahko prijavite na uradnih urah, ki so na KJŠ-ju v petkih in sobotah od 17h do 19h. Prijave so možne do sobote, 20.5.2017. Za kakršno koli informacijo pa se obrnite na Bineta(051 253 790) in Nejca (040 132 688)

P.S.: Ker vemo, da mnoge skrbi predvsem, kaj naj vzamejo s seboj, bomo vsem prijavljenim dodali še seznam oblačil in potrebščin, ki jih potrebujete za izlet v neznano.
Pa še to… Število prijav je OMEJENO!

Poglej tudi

KJŠ-jevci BORBAMO IZPITE!

Izpitno obdobje je že v polnem teku, ampak KJŠjevci borbamo do konca 😛✏️📚 Ker pa tudi …