Domov / Novice / BAVKASTA KLET 2018

BAVKASTA KLET 2018

BAVKASTA KLET SE VRAČA!

 

KDAJ? 31.10.2018 od 20h dalje

KJE? KJŠ (Kejžarjeva 22, 4270 Jesenice)

ZA KOGA? Za pogumne in željne dobre zabave

VSTOPNINA? Je ni, pa še welcome drink dobiš!

Klet bo odprta od 20.00 do polnoči, zato pridite čim prej! Brez skrbi, žur bo trajal do jutranjih ur! Da bo vzdušje čim bolj pristno, vabljeni v kostumih!


KAJ SPLOH JE BAVKASTA?

Bavkasta klet je sedaj že tradicionalen projekt, ki ga prirejamo 31.10, za noč čarovnic. Projekt je bil vsako leto uspešnica, zato ga prirejamo tudi letos! Zasnovan je tako, da v kletnih prostorih KJŠ pripravimo Bavkasto klet, nekakšno “hišo strahov” z živimi maskami, v zgornjih prostorih pa istočasno poteka Halloween party, ki ga spremljajo nore maske, še bolj nor koktejl in najbolj nori študentje!

Priprave na Bavkasto klet potekajo skoraj cel oktober, saj študentje sami oblikujemo in dekoriramo prostor, izdelamo kostume in si izmislimo načine, kako bomo strašili obiskovalce. Pri vsem tem delu pa nam pomagajo tudi naši nepogrešljivi prostovoljci. Vsako leto si izberemo drugačno temo kleti. Najbolj odmevni do sedaj sta bili Creepy circus in Crazy scientist lab, da bi izvedeli letošnjo pa jo morate sami obiskati. Obisk Bavkaste kleti je za nekatere bolj za nekatere manj strašna, za vse pa super izkušnja. Da pa je čim bolj doživeta pa v klet vstopajo obiskovalci posamezno. Še enkrat opozarjamo, da bo klet odprta od 20.00 do polnoči, zato pridite čim prej, da boste za noč čarovnic zagotovo izkusili srh v kosteh.

Kot se za vsako zabavo za noč čarovnic spodobi, je tudi na Bavkasti kleti dresscode: halloween. Obstaja pa še en dober razlog, da se potrudiš in prideš v maski. Imeli bomo photo booth, zato boš svoj super kostum lahko dokumentiral/a za vse večne čase!

P.S.: Če si želiš kakorkoli pomagati pri pripravi projekta, nam piši!

En bavkast pozdrav in se vidimo za noč čarovnic! 🙂

 

 

Poglej tudi

Volitve za svetnika v svet Zveze ŠKIS in svet ŠOLS

Spoštovani, izvršni odbor Kluba jeseniških študentov razpisuje volitve za svetnika v svet Zveze ŠKIS in …