Domov / Novice / Prvič pri nas: EVENTATON!

Prvič pri nas: EVENTATON!

Se rad udeležuješ dogodkov in meniš, da jih na Jesenicah ni dovolj? Bi rad ustvaril svoj dogodek in ga tudi izvedel? Želiš pridobiti znanja in veščine, ki so potrebna za uspešno izpeljavo dogodka?

Če si vsaj na eno vprašanje odgovoril pritrdilno, potem je Eventaton narejen zate.

Kako bo dogodek izgledal?

13. aprila se dobimo v prostorih Mladinske Centra Jesenice, kjer se bo tudi dogodek odvijal. Tam boste sodelujoči razporejeni v skupine. Vsaka skupina bo pod vodstvom izkušenega mentorja teoretično oblikovala celoten dogodek – se pravi od zasnove ideje pa do samega načina izvedbe. Vse skupine bodo svoje ideje predstavile, najboljša skupina pa bo svoj dogodek lahko izpeljala pod okriljem Kluba Jeseniških študentov.

Kako sodelovati?

Izpolni prijavni obrazec – https://forms.gle/YJ9ayH9VHaYn7aWk6. V primeru, da že imaš ekipo, posreduj obrazec še ostalim članom. Ekipa ima lahko največ 5 članov.

Kakšne dogodke bomo iskali?

Najboljše! Vsebino dogodkov določite vi, edina omejitev, ki obstaja je, da je dogodek možno izpeljati v občini Jesenice.

Kaj pa nagrada?

Glavna nagrada je po našem mnenju druženje, širjenje znanja in povezovanje mladih na Jesenicah. Najproduktivnejša skupina bo lahko svojo idejo izvedla in prejela praktične nagrade.

Če imaš kašna vprašanja ali predloge, pa nam jih pošlji v ZS ali pa na info@msj.si.

Poglej tudi

Volitve za svetnika v svet Zveze ŠKIS in svet ŠOLS

Spoštovani, izvršni odbor Kluba jeseniških študentov razpisuje volitve za svetnika v svet Zveze ŠKIS in …