Domov / Novice / S KJŠ kajtat na Neretvo

S KJŠ kajtat na Neretvo

KAJ? Kajtanje na Nerevi / čmurjenje
KDAJ? 21.7 – 29.7
KDO? kajtarji, tisti, ki bi se radi naučili kajtat, dopustniki
KOLIKO?

SPANJE–>/Redna cena 200€/ /Simpatizerji 160€/ /Člani KJŠ 100€/

TEČAJ KAJTANJA IN SPANJE /Redna cena 550€/ /Simpatizerji 500€/ /Člani KJŠ 300€/

POZOR –> PRIJAVE DO 1.7.2018!!!

Možnost plačila v dveh obrokih!

Rizika odpovedi ni, lahko pa najdeš zamenjavo!

Kako bo tečaj potekal oz. kaj bomo počeli?
Jutra na Neretvi so dolga, saj se pravo dogajanje prične šele popoldne ko zapiha maestral. Zato si lahko zvečer brez slabe vesti privoščiš zabavo dolgo v noč. Tako bo zjutraj dovolj časa za regeneracijo na plaži ali pa kar podaljšan spanec. V kolikor se boste jutranjega poležavanja naveličali, bomo tudi dopoldne odšli na izlet in odkrili kakšen zanimiv kotiček Neretve in njene okolice. Okoli druge ure popoldne pa se začne prava zabava. V devetih urah tečaja se bomo spoznali s kajtanjem od A do Ž. Začeli bomo s teorijo, končali pa že s prvimi metri na vodi.
Zvečer se bomo odpravili na večerjo, kakšen roštilj pa si bomo zorganizirali tudi sami. Ogledali si bomo tudi kajtarske video posnetke, analizirali napredek in še kako drugače pomodrovali. Nato se bomo odpravili ven, si doma priredili poker turnir ali pa sedli na plažo s kitaro v roki in malo zapeli.
Če nas vreme ne bo blagoslovilo z obilico vetra, si bomo dan organizirali drugače. V okolici se da početi marsikaj. Tako se lahko odpravimo na izlet v Mostar ali pa v Dubrovnik, ki je ne le veličastno staro mesto, temveč tudi prizorišče snemanja serije Game of Thrones. Morda se bomo s čolnom zapeljali okrog bližnje obale in se skopali v nekdanjih skrivališčih za podmornice, lahko pa se odpravimo tudi na bližnja Bačinska jezera, kjer se bomo po kristalno zeleni vodi zapeljali s SUPom. Dodatne aktivnosti se bodo plačale posebej, v primeru slabih vetrnih razmer pa vas bomo na njih namesto kakšne ure kajtanja zapeljali brezplačno.

V nobenem primeru nam ne bo dolgčas, zato pohiti in se prijavi še danes. Število mest je namreč omejeno. Prjave pobiramo na uradnih urah KJŠ (petek in soboto)
Dodatne informacije: 040-132-688 (Nejc)

Poglej tudi

KJŠ-jevci BORBAMO IZPITE!

Izpitno obdobje je že v polnem teku, ampak KJŠjevci borbamo do konca 😛✏️📚 Ker pa tudi …